Godisnappar

Idag började dagen kl.11.00 ungefär, tog en sovmorgon vilket var välbehövligt. Vi bestämde oss för att vi ska stanna kvar på det här hotellet tills vi ska åka från Vietnam, så vi dubbelkollade att det gick bra. 

Vi åt frukost på hotellet, godaste frukosten hittills: 
Apelsinjuice och en toast blev det. 

Sen smörjde vi in oss så vi (läs jag) inte skulle bränna oss. La oss på stranden i ca 2 timmar, sen blev det molnigt.. 

Gick tillbaka till hotellet och såg att det var städat, även att dom hade snott våra haribo godisnappar... Ledsna.. 
Vi duschade och fixade oss för att åka in på marknaden som ska vara den  bästa i Nha Trang. Det var mycket folk och vi köpte en resväska,(ca 70kr)  Martin köpte en tröja (20kr) och sedan köpte Martin en laddare (23kr) till sin telefon så nu funkar vårat simkort igen som vi köpte just för att ha här. 

Vi åt även lunch där, en varsin crepé med banan och choklad, mums!! Sen tog vi oss hemåt, och gick en långpromenad åt andra hållet i staden längs stranden.


Vi köpte majskolvar påvägen hem, dom var dock inte goda så vi gick och åt middag på en liten restaurang. Jag åt en kyckling curry gryta med ris och Martin åt musslor. 

Nu är vi hemma igen och hade tänkt att bara vara på hotellet ikväll. Vi var inne i en matvarubutik påvägen hem också efter promenaden, där hittade vi oreos som vi köpte, mums! :) 

Hoppas ni har det bra!
Kram Emma & Martin 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0