Blev inte som planerat...

Nu är vi äntligen efter 13 timmars flygresa och en längre taxiresa än väntat. Vi båda sov större delen av flygresan vilket va skönt :) 

När vi hittat våran väska och gått ut från flygplatsen hittade vi första bästa taxi och berättade vart vi skulle (vårat hotell). Han sa bara: ojoj.. De va tydligen jättelångt bort. Men vi tänkte, vi måste ju dit så vi betalade 2000 bath (500kr, lite för mycket tyckte vi) och åkte med honom. Efter mycket kaos i trafiken i 1 timme kom vi fram till FEL hotell. Dom hette ungefär lika.. 
Så han körde oss dit ändå o kollade om de fanns ett rum, men dom skulle då ha 2950 bath för oss två i en natt.. Väldigt mycket tyckte vi så vi åkte vidare till ett annat där vi nu är, där vi betalade 1000 bath (250kr) för två. Kändes lite bättre. 

Hotellet kändes dock lite öde så vi kände att vi inte ville lämna pengarna öppet så Martin la pengarna ovanpå undertaket, vilket geni han är! 

Vi va ute och gick på gatorna o kändes som man skulle bli påkörd varannan sekund, men efter om o med hittade vi en 7eleven att köpa vatten på och sedan grillspett och vattenmelon till ett mini middag.
Nu är vi på hotellrummet i stenhårda sängen och tegel stens kuddarna. 

Vi hoppas på en mer planerad dag imorgon då vi flyger till Vietnam, planet går 07.45 från Don Muaeng Airport. Sedan är planen att ta en båt längs floden från Saigon/Ho Chi Minh som tar oss ner till kuststaden Vung Tao.

Hoppas ni har det bra där hemma, 
Puss&Kram, Emma&Martin








Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0